Helse & Massage
 • KICKSTART din nye livsstil

 • Livsstilshold for dem som gerne vil have en ny sundere Livsstil. Vi kickstarter med et 4 ugers forløb, med fokus på sunde vaner, så du har nye værktøjer i kassen, som skal bruges når den nye Livsstil skal holdes - resten af livet

   C9 er ikke en kur, det er et livsstilsprogram. C9 står for change9 = forandring på 9 dage eller rettere her er basis på 9 dage for den forandring du går i gang med. Det er effektivt, nemt og giver dig de redskaber du skal bruge for at starte den nye livsstil. Heri fiber, vitaminer mm. 
   C9 bruges som boost/udrensning af affaldsstoffer og overflødig væske i kroppen, hvilket giver et naturligt vægttab og en ny "start" til kroppen at arbejde med. 
   
  Med C9 opnås forskellige resultater og tager selvfølgelig udgangspunkt i kroppens tilstand. De oftest opnåede resultater er vægttab, tab af centimeter, mere energi og større forståelse af kroppens forbrug. 

   Man kan køre videre på F15 som er efterfølger til C9, her er skemalagt program der kan følges, og her er indlagt små træningssessioner som er med til at vedligeholde/genopbygge muskelgrupper. 

  Dette samtidig med sund, fornuftig kost er en god kombination til varig livsstilsændring. Der oprettes en fælles fb-gruppe hvor man selv bestemmer hvor aktiv man vil være; hertil kommer peptalks, opskrifter, gode råd mm og man kan stille alle de spørgsmål man ønsker.
Se andre nyheder...
v. Jacob Nilsson, Hovedgaden 26, 5853 Ørbæk - tlf.: 21 45 15 16