Helse & Massage
 • ALOE MOISTURIZING LOTION

 • SÅ HAR VI CREME PÅ LAGER - KIG IND I KLINIKKEN ELLER RING 21451516

  Plej din hud fra top til tå

  Opdag en fantastisk fugtbevarende, plejende og blødgørende allround-lotion til både ansigt og krop, baseret på vores Aloe vera.

  Til hvem?
  Aloe Moisturizing Lotion er velegnet til alle, ekstra god til dem, der på en nem måde ønsker at pleje deres hud og bevare den blød og genfugtet. Denne lotion er et allround-produkt til både ansigt og krop, der er let at bruge. Er også velegnet til rejsen, når du ønsker at pakke let.

  Du får:
  • en fantastisk allround-lotion
  • abrikoskerneolie, jojobaolie og kamilleekstrakt
  • elastin og kollagen
  • en cremet formel med en let og behagelig duft

  Velkomponeret ingrediensliste

  Hovedingrediensen i Aloe Moisturizing Lotion er vores egen Aloe vera, udvalgt for sine hudplejende, blødgørende og fugtbevarende egenskaber. Her får den selskab af gennemtestede, hudplejende stoffer som abrikoskerneolie, jojoba og kamilleekstrakt, samt vitaminerne C og E.

  Ren, blød og smidig hud
  Aloe Moisturizing Lotion indeholder desuden elastin og kollagen, der både plejer huden og hjælper den til at bevare fugten. Det er særlig vigtigt for fornemmelsen af en frisk og smidig hud. Også natriumhyaluronat binder fugt og virker stærkt fugtbevarende, mens jojoba gør huden blød og glat. Sidst, men ikke mindst, bidrager allantoin med sine hudplejende, beskyttende og beroligende egenskaber.

  Et produkt til alle
  Aloe Moisturizing Lotion har en dejlig cremet konsistens og en let, behagelig duft. Den trænger hurtigt ind i huden og gør den blød og silkeglat igen uden at fedte det mindste. Velegnet til både ansigt og hænder samt hele kroppen. Kan med fordel anvendes som dagcreme.
Se andre nyheder...
v. Jacob Nilsson, Hovedgaden 26, 5853 Ørbæk - tlf.: 21 45 15 16